top of page

4022 km

Dat is de afstand die we zullen afleggen. We verblijven een paar nachten op hotel in San Francisco en dan trekken we verder met een camper. In de slide show hiernaast zullen we wat beelden laten zien van die reusachtige camper. En als je hieronder klikt, zie je een kaartje met onze volledige route, met dank aan Marianne van het AA-forum die dat gratis en voor niks voor ons gemaakt heeft. 
  • w-facebook

0 km

In september 2014 besloten we om in de zomer van 2015 een reis te maken door het zuidwesten van de USA. Het plannen, opzoeken, lezen kon beginnen. Doorgaans doen we dat niet zo uitgebreid, maar omdat we waarschijnlijk maar 1x door deze streek zullen trekken, wilden we optimaal voorbereid zijn. We zijn heel veel dank verschuldigd aan de mensen van het AA-forum. Zij gaven zoveel waardevolle kennerstips dat de reis ongetwijfeld prachtig zal worden.

Geen reisverslag zonder foto's. We gaan ons best doen om zoveel mogelijk foto's op te laden. Als het allemaal lukt in de reisverslagjes zelf, maar ook op de fotopagina. 

8890 km

Onder de knop 'Onze reis' vind je onze reisverslagjes per dag. 
  • w-googleplus
The End
Thuis
Bagage ingepakt... ready to hit the road!
San Francisco
Via Dublin met Aer Lingus 8890 km verder naar het beginpunt van ons rondje door het zuidwesten van de USA
Op zoveel verschillende plekken zullen we overnachten. De foto's daarvan plaatsen we hiernaast.

Korte filmpjes kunnen we hier ook tonen. We zullen zien of dat ons ook lukt. We gebruiken Wix voor het eerst om een blog/website te maken. Zullen we altijd tijd en zin hebben om verslagjes, foto's en filmpjes te posten? En zal er overal internet zijn om alles te publiceren? We zijn benieuwd.

Anchor 1

16

bottom of page